Buit Unipolar RF RET-CET Pèrdua de Pes i Rehabilitació Màquina de Fisioteràpia

Buit Unipolar RF RET-CET Pèrdua de Pes i Rehabilitació Màquina de Fisioteràpia
Detalls del producte


Modulació dinàmica intel·ligent buit unipolar RF RET-CET aprimament i enduriment i forma cos i rehabilitació màquina de fisioteràpia


  

En comparació amb la tecnologia de radiofreqüència 448KHz amb INDIBA espanyol, la tecnologia intel·ligent de freqüència dinàmica de freqüència de menobeauty de radiofreqüència, la màquina RET-CET de MENOBeauty té els següents avantatges:

1. Percebre el tipus de cap de tractament per ajustar la forma d'ona de sortida i l'energia per fer la sortida més estable i controlable.

2. Percepció en temps real de la impedància del circuit corporal, ajustant així la sortida, fent que l'experiència sigui més còmoda.

3. Ajustar dinàmicament la profunditat d'acció de l'energia i ajustar automàticament el flux d'energia per assegurar que el teixit pot rebre el tractament més eficaç, el tractament és més complet, i l'efecte és millor.

4. Ajustar intel·ligentment la freqüència de sortida: la freqüència de sortida s'ajusta i escaneja intel·ligentment entre 448 KHz ~ 500KHz, de manera que els diferents tipus de cèl·lules absorbeixen energia i produeixen efectes.

5. Amb l'addició de la tecnologia de configuració del buit, la combinació orgànica amb radiofreqüència, i les tècniques d'operació professional, tant els efectes immediats com a llarg termini són millors.

6. La potència de sortida rf és més suficient, la potència màxima és de 200W, i l'energia augmenta més ràpid.


Màquina RET-CET de MENOBeauty amb les dues funcions següents principalment:

  

  pèrdua de pes

Instrument d'alta freqüència R.E.T-CET de MENOBeautyés projectar energia d'alta freqüència en el cos humà per generar calor profunda a partir de la capa dèrmica de la pell (corrent d'alta freqüència

Quan l'electricitat s'aplica al teixit humà, l'amplitud de vibració és molt petita, de manera que gairebé no hi ha cap fenomen de moviment d'ion, i no es produeix cap fenomen de reacció electroquímica o electròlisi. Si es transmet alta freqüència al cos humà, el teixit corporal humà generarà calor. Això es deu al fet que quan s'aplica un corrent d'alta freqüència al cos humà, cada vegada que el corrent canvia de direcció, les molècules que constitueixen el teixit vibraran i es freguen entre si per realitzar moviments rotacionals i conflictius. Aquest moviment molecular farà que el teixit humà generi calor corporal. Aquesta calor s'anomena calor profunda. ), un instrument de pèrdua de pes que descompon el greix corporal i aconsegueix la pèrdua de pes.


R.E.T (transferència elèctrica resistiva) és un mètode de transferència d'energia. L'aparell de dissolució de greixos viscerals RET MENOBeauty adopta el mètode RET, que és una freqüència més alta que el mètode CET existent que genera calor a la superfície del teixit cutani. Pot penetrar l'energia en la capa de greix més profunda i la capa muscular per generar calor d'una manera indolor. . El funcionament de l'aparell de lipòlisi visceral RET té un efecte significatiu en la regeneració de la pell, no només mantenint l'activitat cel·lular normal, sinó també regenerant noves cèl·lules. L'avantatge important de RET és que el corrent RET no té efectes secundaris en els pacients. Al mateix temps, la màquina de MENObeauty amb CET també té un bon efecte en l'elevació i enduriment de la pell facial i la millora del to de la pell.


Eficàcia del producte de l'aparell de lipòlisi visceral RET:

(1) Cel·lulitis facial i ocular de la pell, i millorar la configuració.

(2) Cel·lulitis local i pèrdua de pes, eliminar la cel·lulitis, greix subcutani, i actuar sobre els braços, cames, natges i altres àrees obeses per eliminar la cel lulitis, pell de taronja i slack per aconseguir efecte d'aprimament.

(3) L'eliminació de greix visceral, aconseguir significativament l'obesitat abdominal, i reduir en gran mesura la circumferència abdominal. L'instrument de dissolució de greix visceral generarà calor profunda a través de la capa de greix visceral del cos, i promourà la circulació limfàtica i el metabolisme, de manera que l'efecte crema de greix i l'efecte de reducció de cel·lulitis són millors. Parts aplicables: abdomen, cuixes, braços, natges i la majoria de les parts.


Ret instrument de dissolució de greix visceral elimina poderosament 4 greixos, millora les funcions dels cinc òrgans interns, i esculpeix una forma corporal perfecta

1: Insuficiència profunda visceral greix-fetge i ronyó. Una gran quantitat de greix s'oculta en el fetge, melsa i altres òrgans, el que augmenta en gran mesura la càrrega en els òrgans i afecta el funcionament. Insuficiència hepàtica i renal en qualsevol moment-els òrgans deixen de funcionar, que és instantàniament fatal!

2: Insuficiència visceral del cor gras. El greix està al voltant dels òrgans interns, fent que el cor sobrecarregui, i el greix allibera una gran quantitat de toxines. Les cèl·lules grasses segueixen els vasos sanguinis per arribar a diferents òrgans interns. Quan el greix s'acumula al voltant del cor, que causarà insuficiència cardíaca, que és greu!

3: Insuficiència abdominal greix-gastrointestinal Tota la cavitat abdominal està plena de greix, fins i tot la paret intestinal o al voltant dels intestins estan atrapats amb una gran quantitat de greix, el que fa que els intestins i l'estómac no puguin funcionar, toxines es queden en els intestins, i el sistema digestiu segueix absorbint substàncies nocives. Les malalties de Dao provenen d'això!

4: Insuficiència subcutània greix-limfàtica. La capa de greix de Howoo s'amaga sota la pell, causant relaxació muscular, obstrucció limfàtica, i obstrucció de la circulació sanguínia. És difícil dissoldre toxines i aigües residuals, fent-te pobre en esperit, complexió i immunitat.


Fisioteràpia de rehabilitació

La teràpia d'adjuvant proporciona suport per al tractament dels metges, escurça el període de recuperació de la cirurgia, i ajuda a alleujar els símptomes, com ara sagnat intern, inflor i dolor.

La màquina RET-CET de MENOBeauty utilitza una teràpia d'equilibri cel·lular de 448 KHz per estimular l'element d'escalfament (impedància elèctrica) en el cos per generar calor des de dins cap a fora;

La font de calor es troba dins del cos, el que promou la circulació sanguínia i limfàtica, augmentant així la pròpia temperatura del cos basal. Al mateix temps, equilibrar les càrregues positives i negatives de les cèl·lules i equilibrar el paper de la reparació cel·lular.


Regular la freqüència més adequada de l'activitat ió dins i fora de la cèl·lula. Pot ajudar eficaçment els ions a moure's a través de la membrana a través del canal de membrana cel·lular, arribant a 4.480.000-5.000.000 per segon, de manera que l'intercanvi d'ions positius i negatius de la cèl·lula es restableixi a la normalitat, equilibrant així el positiu i negatiu de la càrrega cel·lular, millorar l'activitat cel·lular.

Equilibrar el potencial de membrana cel·lular, millorar el metabolisme cel·lular i la regeneració cel·lular.


Indicacions:

dolor: Dolor per lesió aguda i crònica, ciàtica, dolor a l'engonal i femoral, dolor a les articulacions

Ossos i articulacions: Degeneració articular, malalties relacionades amb la columna cervical, esperons cervicals, hèrnició de disc lumbar, lesions del manegot dels rotatoris, esperons calcaneals

Inflamació: Periarthritis de l'espatlla, bursitis, colze de tennis, tenosynovitis, tendinitis patel·lar, bursitis trochanteric, articulació vernís, inflamació del procés estiloide

Teixit tou: Esquinç, síndrome del túnel carpià, tendinitis d'Aquil·les, fasciïtis plantar, petards dels dits

altre: Trombosi venosa profunda, flebitis, adherència traumàtica de fibra muscular cicatriu després de l'operació, ratlles d'obesitat, antiinflamatori ràpid, inflor i analgèsia durant la lesió aguda.


Ús amb entrenament de lesions, Escalfament d'ús, Combinat amb entrenament

Part de l'adaptació

pit: Pit caigut, pèrdua d'elasticitat, mastitis crònica, hiperplàsia lobular, bonys

abdomen: Greix visceral excessiu, greix subcutani local, pell solta, estries, palau fred, dolor menstrual

cintura: Alliberar l'estanquitat muscular psoas i suavitzar els músculs, l'hernicació de disc lumbar, greix visceral excessiu, forma de cintura

espatlla: alliberar els músculs del quadrat lateral per estrènyer i suavitzar els músculs, descompondre el greix, riqueses i dolors,

Braç: Flacciditat

Malucs/ maluc / cuixes: Cel lulitis, valgus, natges caiguts, línies de creixement, pell de taronja, cel lulitis


Obtenir les següents millores

1,30 dies per purificar les cel·les

2.30 dies per cremar greix visceral

3. Establir una ingesta regular de nutrició d'una manera totalment natural

4. Pèrdua de pes 3

5. Disminució del greix visceral

6. Reduir la circumferència de la cintura de 1-6 cm

7. Millora muscular d'una sola línia


També pot millorar els símptomes del fred

Recuperació postpart, dolor menstrual, mal menor abdomen, hipotèrmia, mans i peus freds, baixa immunitat, infertilitat, síndrome menopàusica


Què fa fred

La temperatura corporal humana normal és d'entre 36,5 °-37°, per sota de la qual la temperatura s'anomena "síndrome de fred". Els símptomes comuns de la síndrome del fred són el desequilibri fisiològic, el metabolisme basal baix, les mans i els peus freds, la baixa funció ovàrica i uterina, l'edema i el trastorn nerviós autonòmic.

La màquina RET-CET de MENOBeauty pot promoure ràpidament la circulació sanguínia, activar ràpidament els teixits per generar calor, i els símptomes de fred es poden millorar significativament.

Les cèl·lules d'hipotèrmia a llarg termini i persistents per sota de 35 ° es multiplicaran ràpidament i causaran càncer.
Hot Tags: buit unipolar rf ret-cet pèrdua de pes i màquina de fisioteràpia de rehabilitació, fabricant, fàbrica, alta qualitat, certificació CE, més recent, moda, millor
Investigació

Potser també t'agrada