Màquina de Fisioteràpia de Rehabilitació RF RET-CET al buit

Màquina de Fisioteràpia de Rehabilitació RF RET-CET al buit
Detalls del producte


màquina de fisioteràpia de rehabilitació unipolar RF RET-CET


INDIBA® utilitza una teràpia d'equilibri cel·lular de 448 KHz per estimular l'element calefactor (impedància elèctrica) del cos per generar calor des de dins cap a fora;
La font de calor es troba a l’interior del cos, cosa que afavoreix la circulació sanguínia i limfàtica, augmentant així la temperatura corporal basal d’un GG. Al mateix temps, equilibra les càrregues positives i negatives de les cèl·lules i equilibra el paper de la reparació cel·lular.
Reguleu la freqüència d’activitat iònica més adequada dins i fora de la cèl·lula. Pot ajudar eficaçment els ions a moure’s a través de la membrana a través del canal de la membrana cel·lular, arribant a 4.480.000 vegades per segon, de manera que l’intercanvi iònic positiu i negatiu de la cèl·lula torna a la normalitat, equilibrant així la càrrega positiva i negativa de la cèl·lula. Millorar l’activitat cel·lular.
● Equilibrar el potencial de la membrana cel·lular
● Millorar el metabolisme cel·lular
● Regeneració cel·lular

En comparació amb la tecnologia de freqüència de ràdio de 448 KHz amb la INDIBA espanyola, la tecnologia de freqüència de ràdio intel·ligent de modulació de freqüència dinàmica de MENOBeauty&# 39, la màquina RET-CET de MENOBeauty&# 39 té els següents avantatges:
1. Percebre el tipus de capçal de tractament per ajustar la forma d'ona de sortida i l'energia per fer la sortida més estable i controlable.
2. Percepció en temps real de la impedància del circuit corporal, ajustant així la sortida, fent l'experiència més còmoda.
3. Ajusteu dinàmicament la profunditat d’acció de l’energia i ajusteu automàticament el flux d’energia per garantir que el teixit pugui rebre el tractament més eficaç, que el tractament sigui més complet i que l’efecte sigui millor.
4. Ajusteu de manera intel·ligent la freqüència de sortida: la freqüència de sortida s’ajusta i s’escaneja de manera intel·ligent entre 448KHz ~ 500KHz, de manera que els diferents tipus de cèl·lules absorbeixen energia i produeixen efectes.
5. Amb l'addició de la tecnologia de modelat al buit, la combinació orgànica amb radiofreqüència i tècniques d'operació professional, els efectes immediats i a llarg termini són millors.
6. La potència de sortida de RF és més suficient, la potència màxima és de 200 W i l'energia augmenta més ràpidament.


20200909151350

20200922142908

Hot Tags: màquina de fisioteràpia de rehabilitació rf ret-cet al buit, fabricant, fàbrica, d'alta qualitat, certificació CE, més recent, moda, millor
Investigació

Potser també t'agrada