V.LIPOSONIX

V.LIPOSONIX
Detalls del producte

Si vostè està buscant per a la certificació CE d'alta qualitat millor i més recent moda v.liposonix des professional v.liposonix, liposonix hifu, màquina liposonix, màquina de cosmètica corporal, equips de gestió de pes, cos liposonix formació fabricant i fàbrica de remodelació, no dubti en contactar amb Menobeauty.

V.LIPOSONIX
màquina liposonix

A.Working principi
MENO liposonix adopta la tecnologia ultrasound(HIFU) alta intensitat centrada, que reparteix energia ultrasons focalitzats a profunditat precís i provoca la destrucció de les cèl lules grasses, reduir localitzada dipòsits de greix i la circumferència de cos. És una manera no invasiu per a la reducció del greix i remodelació corporal dels adbomen, cuixes i flancs, que ofereix experiència satisfactòria dels pacients amb efectes impressionants i de llarga durada.
B.Applications
HIFU penetra ultrasons energia en la capa de greix subcutani a una profunditat precisa (13mm o 8mm), ecografia alta energia objectius només greix del teixit subcutani i destrueix selectivament localitzades les cèl lules grasses sota la capa superficial de la pell i teixits circumdants com epidermis, els vasos sanguinis i els nervis són unhamed. Mentrestant el contingut metabolitza (triglicèrids, àcid gras, runa de cèl·lules) de cèl • lules grasses destruïts es processaran per natural vies metabòliques i fisiològiques del cos.
C.Features
1. segura i eficaç tractament
a.Destruction de greix cèl·lules selectivament i instantàniament d'alta energia però baixa freqüència;
b.HIFU energia penetra profundament en un volum focal a una profunditat controlada 13mm & 8mm;
destrucció de cèl·lules de c.FAT mentre epidermis, els vasos sanguinis i els nervis queden il·lès;
d.non invasiva i no quirúrgics, cap avall temps exigit.
sistema de refredament d'aigua 2.Powerful
súper refredament sistema garanteix la màquina pot treballar contínuament en producció d'energia alta sense una pausa, sense temperatura overhigh més alarmant.
3. ajustable energia de sortida; segons la forma de l'àrea de tractament diferent, seleccioneu el mode de tractament corresponent.
4. Gestió intel·ligent de
El mànec té xip intel·ligent dins, que pot gravar pesos utilitzats i restes i els operadors poden rastrejar el registre d'ús per sistema de recerca, que ofereix una bona referència per a accions d'antelació, sense influir en els requisits de tractament;
5. diferent zona amb mode de tractament corresponent.
Especificacions de D.Technical
1.Frequency: 4MHZ;
2. profunditat focal: 13mm, 8mm;
3. mida d'àrea tractament: 48 * 48mm;
4. pes net: 30kgs;
5. energia: 10J ajustable-90J.

Hot Tags: v.liposonix, liposonix hifu, màquina de liposonix, màquina de cosmètica corporal, equips de gestió de pes, cos liposonix remodelació formació fabricant, fàbrica, qualitat, certificació CE, més recent, moda, millor
Investigació

Potser també t'agrada