Màquina de greix corporal per cavitació per ultrasons

Màquina de greix corporal per cavitació per ultrasons
Detalls del producte

màquina de greix corporal per ultrasons de cavitació per fàbrica mèdicaTeoria de la tecnologia per a aquesta màquina: ultrasò 40KHZ i radiofreqüència balear i bipolar i làser i corró mecànic 905s.

1. Forta ultrasons per a greixos d'onons que aprimen el principi:
La forta tecnologia d’aprimament d’ones acústiques transmet l’energia acústica forta del cos humà sense danyar la freqüència i la potència a diferents parts del teixit adipós mitjançant el mètode d’acoblament de contacte, i utilitza el principi de forat d’ones acústiques fortes per generar cavitació per al mal greix. teixit. L’energia fa que les cèl·lules grasses es trenquin. Les cèl·lules de greix trencades s’eliminen del cos mitjançant la circulació del fluid corporal i es redueix el nombre de cèl·lules grasses per aconseguir l’aprimament i l’aprimament.
2. efecte físic al buit :
(1) Epidermis: millora l'estat fluid de l'espai intercel·lular, augmenta la fluïdesa, augmenta el moviment cel·lular i activa les cèl·lules.
(2) capa vascular: millorar el sistema de circulació sanguínia de la pell, no només millorar el sistema capil·lar, sinó també millorar les venes profundes i les limfes
El flux entre les xarxes elimina l'excés de toxines del cos.
(3) Capa de teixit: augmenta l’activitat del teixit muscular i suavitza i disminueix el greix, millora la capacitat d’abastiment d’oxigen de la pell, estimula la producció de col·lagen, augmenta l’elasticitat de la pell i resisteix la fibrosi dels teixits.
(4) Capa del sistema nerviós: el moviment de pressió negativa pot estimular l'epidermis i el sistema nerviós simpàtic profund i millorar la sensibilitat de la pell. Estimula les capes superficials i profundes del sistema nerviós simpàtic.

3.
el resultat efectiu sobre la freqüència de ràdio:
El cos humà és un conductor actual que causa efectes fisiològics a la pell quan passa pel cos. (inclosos efectes tèrmics i no tèrmics)

Efecte tèrmic: a causa del moviment de partícules al teixit humà causat pel corrent d’ona bio, l’efecte tèrmic es genera directament dins del teixit, 1. Accelerar la circulació sanguínia, augmentar el subministrament d’oxigen i millorar la textura de tota la capa de pell;
2, l'efecte tèrmic produeix estimulació tèrmica, fent que la fibra dèrmica de col·lagen es contregui, estimuli el regeneració del col·lagen, reorganitze, reforci la capacitat de regeneració del teixit connectiu, estrenyi de forma instantània la pell.
3, directament contra la cel·lulitis, descomposició del contingut de cèl·lules grasses (descomposada en àcids grassos lliures i glicerol), dissoldre greixos, reduir el volum de greix, accelerar la circulació limfàtica i afavorir el metabolisme humà;
Efecte no tèrmic: Quan la intensitat de l'efecte tèrmic canvia és prou petita per provocar un augment de la temperatura corporal, el corrent d'alta freqüència encara pot fer que les partícules del teixit vibrin i, a més, és possible canviar el canvi de teixit. , és a dir, l’efecte d’oscil·lació electromagnètica i el no tèrmic.


20181128122847

20181128122834


Hot Tags: màquina de greix corporal per cavitació per ultrasons, fabricant, fàbrica, d'alta qualitat, certificació CE, més recent, de moda, millor
Investigació

Potser també t'agrada