Màquina de RF Thermolift

Màquina de RF Thermolift
Detalls del producte
thermolift

centren l'RF i reciclatge d'aigües de refrigeració o de buit

Ràdio de freqüència: 40.68 MHZ

RF unipolar poder: 300W

RF bipolar poder: 300W

Termoteràpia de doble capa

unipolar enfocat RF Termoteràpia de SMAS a l'epidermis

bipolar enfocat RF Termoteràpia d'epidermis per meris

anti-envelliment cara 59 cos

aixecament 59 enduriment de la pell

eliminació de les arrugues

millorar el color de la pell


1. Radiofreqüència 40.68MHZ,ajuda a millorar les arrugues, elasticitat de la pell i l'aparició de línies i col lagen de forma.thermoliftenergia tèrmica a45-55grau Celsius és lliurat a SMAS layer(3MM-4.5MM)epidermis i dermisen la pell de la cara i contractes la pell capa muscular. D'altra banda, aixòthermoliftenergia permet fer tractament obesitat fonent la capa de greix que es troba entre 10mm - 20mm de profunditat a la pell del cos;

2.Vacuum:LabuitPol pot fer massatge malaxation en profunditat diferent com dermis,vasculosacapa, la capa de greix isistema nervióscapa, llavors millorar el flux de fluids entre les cèl·lules, millorar l'activació de les cèl·lules, promoure la circulació de la sang i la limfa, accelerar metabolizm.

La malaxation de buit promoure l'acció de pell i múscul i després ajudar a eliminar el teixit cel·lular, millorar l'elasticitat de la pell, canviar el greix en àcid alifàtics i glicerina, llavors desfer-se d'ells a través del sistema limfàtic. També, el moviment de la pressió de buit pot estimular lanervus sympatheticus,millorarla pell sensible.

3.One manejar amb 5pcs diferents consells per a l'àrea de la pell diferents.


Hot Tags: thermolift rf màquina, fabricant, fàbrica, qualitat, certificació CE, més recent, moda, millor
Investigació

Potser també t'agrada