la millor màquina d'aprimar 3in1 per a la cara i el cos

la millor màquina d'aprimar 3in1 per a la cara i el cos
Detalls del producte

la millor màquina d'aprimament de 3 a 1 per a la cara i el cos


teoria:

1 .40.68 MHz de freqüència de ràdio i buit, ajuda a millorar les arrugues, l'elasticitat de la pell i l'aparença de les línies i per formar collagen.RF l'energia tèrmica a 55-60 º Celsius es lliura a la capa SMAS (3MM-4.5MM) i l'epidermis i la dermis a la pell de la cara i contreu la capa muscular de la pell. A més, aquesta energia termolífera permet fer el tractament de l'obesitat fonent la capa de greix que es troba entre 10 mm i 20 mm de profunditat en la pell del cos.

2. Mantenir la vàlvula i alliberar la pell del cos, el pols de buit pot fer un massatge de malaxació a diferents profunditats com la dermis, la capa vasculosa, la capa de greix i la capa del sistema nerviós, a continuació, millorar el flux fluid entre les cèl·lules, millorar l'activació de les cèl·lules, promoure la circulació de la sang i la limfa , accelerar el metabolisme.

La malaxació del buit promou l'acció de la pell i el múscul, i després ajuda a eliminar el teixit cel·lular, a millorar l'elasticitat de la pell, canviar el greix a l'àcid alifàtic i la glicerina, i desfer-se d'ells a través del sistema limfàtic. A més, el moviment de la pressió de buit pot estimular el nervi simpàtic, millorar la pell sensible.

3. Un maneig que inclou diversos consells per tractar diferents àrees de la pell: 25MM i 45MM i 55MM i 75MM.

4 .- L'envelliment de l'edat i el rostre, forma el cos.

热塑 白色.jpg

热塑 白色.jpg

Hot Tags: la millor màquina d'aprimar 3in1 per a rostre i cos, fabricant, fàbrica, alta qualitat, certificació CE, la més nova, la moda, el millor
Investigació

Potser també t'agrada