Fabricant original 3D HIFU Slimming Face

Fabricant original 3D HIFU Slimming Face
Detalls del producte

fabricant original HIFU 3D que aprime la cara i el cos


11lines equips HIFU 3D anti-envelliment mèdic i estètic

HIFU és un avanç de tractament no quirúrgic de la bellesa, centrant la calor en un sol punt a través de l'ecografia per produir energia elevada a la dermis i la capa SMAS en un sol punt d'energia per a l'acció subcutània a temperatures de fins a 65 graus Celsius: entre 75 graus Celsius, pot penetrar la pell profunda entre els 1.5MM i els 16MM, que pot estimular la proliferació i la recombinació de col·lagen de forma ràpida i eficaç. Al mateix temps, perquè l'energia es transforma a través de l'epidermis, no cal preocupar-se per lesions epidèrmiques i la pell pot augmentar ràpidament. Tire, tenseu els contorns i alliseu ràpidament les arrugues.

HIFU 3D:

un tret MAX 11lines - MIN1line i un pas MAX10MM-MIN1MM, les línies de tractament es distribueixen per sota de la pell per computadora, i utilitza l'avantatge de la penetració de focus no invasiu d'ultrasò centrat en alta intensitat i utilitza tecnologia d'enfocament d'ultrasons a no -actualment actuen en els llocs designats sota la pell de manera que el teixit subcutani genera calor mentre vibra a altes freqüències i permet que les cèl·lules del teixit de la pell tornin a créixer.

   què és l'ultrasò?

Els científics fan referència al nombre de vibracions per segon com la freqüència del so, i la seva unitat és Hertz (Hz). La freqüència d'ones sonores que l'oïda humana pot escoltar és de 20Hz a 20000Hz. Per tant, ens referim a ones de so amb una freqüència superior a 20.000 Hz com a "ones ultrasòniques". Té una bona direccionalitat, un fort poder penetrant i un fàcil accés a una energia relativament concentrada. tracti el greix amb temperatur 55-70sels sota la pell.


blob

testing1

Hot Tags: fabricant original 3D Hifu Slimming Face, fabricant, fàbrica, alta qualitat, certificació CE, el més nou, la moda, el millor
Investigació

Potser també t'agrada