Màquina de cura de la vagina RF

Màquina de cura de la vagina RF
Detalls del producte


Màquina de cura de la vagina RF unipolar fabricant original de 40,68 MHz


1. Teoria de la tecnologia: el sistema vegania utilitza tecnologia patentada de radiofreqüència unipolar (RF) de 40,68 MHz per estrenir el teixit d’obertura vaginal. La radiofreqüència unipolar, en comparació amb el làser, estimula el teixit vaginal amb una freqüència de ràdio més alta i utilitza eficaçment la tecnologia de rotació circular per actuar sobre la mucosa vaginal i la capa muscular per estimular la regeneració i la reorganització del col·lagen activat. La RF actua eficaçment sobre la capa fibrosa dèrmica per fer realment capa fibrosa. Per aconseguir l'efecte tèrmic, amb el suport de la tecnologia de refrigeració, l'energia pot arribar còmodament a la capa de fibra profunda i protegir la mucosa vaginal.


2. L'energia del cap funcional arriba a la capa de fàscia per solidificar tèrmicament la capa de fàscia,

Produeix tensió i millora l’efecte de la suspensió de la capa de fàscia i l’aixecament de la pell, permetent als músculs millorar l’estructura muscular que suporta la mucosa des de la profunda fins a la superficial, i ajuda millor la capa muscular a restablir l’elasticitat i l’estrenyiment, cosa que permet que la vagina s’estrenyi ràpidament a al mateix temps, la calor pot estimular la regeneració i reorganització del col·lagen, activar les cèl·lules, estimular la regeneració d’una gran quantitat de col·lagen i engrossir la paret vaginal perquè la vagina pugui recuperar la fermesa femenina.


3. resultat efectiu: pot comprovar l’ambient vaginal i descobrir diverses inflamacions ginecològiques a temps. Al mateix temps, la seva funció de vibració pot estimular el sistema d’autoreparació vaginal, augmentar la secreció, eliminar la sequedat, reconstruir la microcirculació vaginal i augmentar la lubricitat vaginal; activar les cèl·lules: (vaginal Hi ha un gran nombre de glàndules a la paret interna. Quan es detecten estímuls externs, es pot secretar una gran quantitat de secrecions de moc per fer la vagina humida i llisa).


4.

La importància del manteniment de la vagina de les dones&# 39:

A. Perspectiva mèdica

L’estanquitat i la salut de les parts privades són un factor important que afecta la qualitat de la vida sexual femenina. Establir un patró de vida sexual saludable a llarg termini per ajudar les dones a endurir les parts íntimes, restaurar la humitat i millorar la inflamació ginecològica.

B. Perspectiva emocional

Si la vida sexual és harmònica és una mesura important de la qualitat del matrimoni, i també és una arma màgica per cultivar la comprensió tàcita entre marit i dona i mantenir la relació.

C. Perspectiva familiar

L'enquesta mostra que més del 90% dels homes creu que l'estanquitat de les parts privades de les dones afecta la qualitat de la seva vida sexual i que les parts privades estretes i humides poden augmentar l'experiència de la vida matrimonial.


5.

Avantatge:

Palau segur i indolor, còmode, càlid i càlid; no invasiu i indolor, sense període de recuperació, sense abstinència, sense període de treball lent; l'única tecnologia no invasiva del món que promet només una cura i la fa privada, ferma i lubricant; escalfament profund, cura de 30 minuts, l’efecte és notable; sonda de cura d’un sol ús, estèril, única i segura i no infecciosa.20200526140418

Hot Tags: Màquina de cura de la vagina RF, fabricant, fàbrica, d'alta qualitat, certificació CE, més recent, de moda, millor
Investigació

Potser també t'agrada