Visió general Instrument de bellesa per ultrasons

L'oïda humana pot escoltar a les freqüències de so per 20 ~ 20, 000Hz. Quan sonen les freqüències d'ones superior a 20000Hz i menys de 20Hz, escoltem. Per tant, ens 20000Hz més alt que la freqüència de les ones sonores es diu "supersònic".
Disminuir la freqüència d'ultrasons, penetrant més fort. Freqüències ultrasons per 1-3MHz per a la indústria de bellesa.
Ecografia té bona direcció, penetrability fort, més fàcil d'aconseguir més centrada so, transmissió a distància i així successivament. S'aplica a un nombre creixent d'indústries.
Tecnologia d'instrument per ultrasons bellesa des seus 80 introduït a la seva bellesa. Amb la seva àmplia gamma de tractament, ràpida, les taxes de curació alta, fàcils de manejar i guanyar popularitat i promoció, molts bellesa instrument s'ha convertit en el més pràctic, l'equip més popular. Amb el progrés de la ciència i la tecnologia, una nova generació de l'instrument de bellesa ultrasons professional va resultar, amb qualitat superior, poderoses, disseny de luxe escombrat en la indústria de bellesa.