Equips d’aprimament de bellesa elèctrica de múltiples funcions

Equips d’aprimament de bellesa elèctrica de múltiples funcions
Detalls del producte


equipament d’aprimament de bellesa de calefacció elèctrica


Radiofreqüència monopolar de 448KHZ i buit rítmic.

Podem fer que aquesta funció funcioni amb dos nanses, i cadascun amb quatre consells de tractament de mida diferent per tractar diferents àrees de mida facial o corporal.


En comparació amb la tecnologia RF de 448KHz de INDIBA a Espanya, la tecnologia intel·ligent de radiofreqüència FM MENOBeauty' s ha superat la tecnologia RF de INDIBA' i ha produït una diferència tecnològica important. Si voleu saber-ne més, comuniqueu-vos amb els nostres tècnics. Concretament inclou els següents:

1. Percebeu el tipus de capçal de tractament per ajustar la forma d'ona de sortida i l'energia per fer la sortida més estable i fiable.

2. Percepció en temps real de la impedància del circuit corporal, ajustant així la sortida i experiència més còmoda.

3. Ajustar dinàmicament la profunditat d’energia, el tractament és més complet i l’efecte és millor.

4. Ajust intel·ligent de la freqüència de sortida: la freqüència de sortida s’ajusta i s’escaneja de manera intel·ligent entre 448KHz ~ 500KHz, de manera que diferents tipus de cèl·lules absorbeixen energia i produeixen eficàcia.

5. Afegir la tecnologia de conformació al buit, combinar-se orgànicament amb la freqüència de ràdio i cooperar amb els mètodes de funcionament professional per fer-ho


Els senyals RF alliberen energia i passenepidermis i dermis i SMAS i capa de greix, produir calor a l'interior del cos.Wper tant, l'augment de la temperatura de 3 ℃ ~ 12 ℃, la fibra de col·lagen es contrau i produeix més col·lagen. A mesura que es genera i recombina el col·lagen, la dermis es fa més gruixuda i densa, la pell s’aixeca i es consolida, les arrugues i la cicatriudesaparèixer;la pell és brillant, suau i elàstica.

RFes dissolgreix:Molècules d'aigua bipolargir i elfriccióvoluntatproduirescalfar per escalfargreix subcutani. Quan la temperatura puja40-60, el flux d’oxigen obté més, circulació sanguínia i limfàtica imetabolitzarmillora També es pot suavitzar ieliminarteixit cel·lular, reduïu el líquid i la toxina en fibra, després treieu-los del cos a través del sistema limfàtic i, finalment, es veuen prims.


Elbuitel pal pot fer massatges de malaxació a diferents profunditats com dermis,vasculosacapa, capa de greix isistema nerviósa continuació, millorar el flux de líquids entre les cèl·lules, millorar l’activació de les cèl·lules, afavorir la circulació de sang i les limfes, accelerar el metabolizme.

La malaxació del buit afavoreix l’acció de la pell i el múscul i, a continuació, ajuda a eliminar el teixit cel·lular, millora l’elasticitat de la pell, canvia el greix en àcid alifàtic i glicerina, després desfer-se’n.mitjançant sistema limfàtic. A més, el moviment de la pressió del buit pot estimular elnervus sympatheticus, millorarla pell sensible.

El mode rítmic de control numèric de Dream Action Plus és diferent del senzillnegatiupressió de l'airemode. Està clínicament demostrat que la manera rítmica diferent de diferents parts és més eficaç i eficaç.


Funcions& Efectes

(1)AmelioratCel·lulitis

(2)Slimming

(3)Fermar-se, recuperar estries

(4) Formació corporal

(5)Promote l'estómac per arrugar, millorar l'estat de restrenyiment de manera eficient

(6) Alleujament del dolor, relaxació muscular

(7) Millorar la microcirculació , eliminar l’edema

(8)Que la pell sigui brillant i llisa

(9) Millora l’elasticitat de la pell

(10) Anti-arrugues,papada, anti edat


Característiques

1Segura i sense dolor ni sensació de calor
2Es pot utilitzar en qualsevol part del coson s’acumula greix

3Producte d’alta tecnologia, segur i fàcil d’operar

4Mantenir un bon efecte durant molt de temps després del tractament.

5Intellectiupantalla tàctil i paràmetres de tractament preestablerts

6、Ade forma curiosacontrolar l’energia per a diferents tractaments.

7、Els ultrasons funcionen únicament a la interfícieBaixa densitatgreix i protegeix el teixit d'alta densitat.

8El mode rítmic de control numèric és diferent del senzillnegatiupressió de l'airemode. Està clínicament demostrat que la manera rítmica diferent de diferents parts és més eficaç i eficaç.

20200723171542

20200723171517

Hot Tags: equipament d’aprimament de bellesa elèctrica multi-funcions, fabricant, fàbrica, d’alta qualitat, certificació CE, més recent, de moda, millor
Investigació

You Might Also Like