Multi-funcions Equips d'aprimament de bellesa de calefacció elèctrica

Multi-funcions Equips d'aprimament de bellesa de calefacció elèctrica
Detalls del producte

multi-funcions Equips d'aprimament de bellesa de calefacció elèctrica

Radiofreqüència monopolar 448KHZ i buit rítmic.

 

Podem fer aquesta màquina de funcions amb dues nanses, i cada nansa amb quatre consells de tractament de mida diferent per tractar diferents àrees de mida facial o corporal.


En comparació amb la tecnologia RF de 448 KHz d'INDIBA a Espanya, la tecnologia intel·ligent de radiofreqüència FM de MENOBeauty ha superat la tecnologia RF d'INDIBA, i ha produït una diferència tecnològica significativa. Si vols saber-ne més, si us plau, comunica't amb els nostres tècnics. En concret, inclou els següents:

1. Percebre el tipus de cap de tractament per ajustar la forma d'ona de sortida i l'energia per fer la sortida més estable i fiable.

2. Percepció en temps real de la impedància del circuit corporal, ajustant així la sortida i l'experiència més còmoda.

3. Ajustar dinàmicament la profunditat de l'energia, el tractament és més complet i l'efecte és millor.

4. Ajust intel·ligent de la freqüència de sortida: La freqüència de sortida s'ajusta i escaneja intel·ligentment entre 448 KHz ~ 500 KHz, de manera que els diferents tipus de cèl·lules absorbeixen l'energia i produeixen eficàcia.

5. Afegir la tecnologia de configuració del buit, orgànicament combinar amb la radiofreqüència, i cooperar amb els mètodes d'operació professional per fer que els senyals rf alliberar energia i passar per epidermis i dermis i SMAS i capa de greix, produir calor des de l'interior del cos. Quan l'augment de la temperatura de 3 ° C ~ 12 ° C, el contracte de fibra de col·lagen i produir més col·lagen. A mesura que el col·lagen en dermis generant i recombinant, la dermis va més gruixuda i més densa, la pell s'aixeca i es firma, les arrugues i cicatrius desapareixen; la pell ve a ser brillant, llisa i elàstica.

RF dissol greix: Les molècules d'aigua bipolar giren i la fricció produirà calor per escalfar el greix subcutani. Quan la temperatura augmenta fins a 40 ° C-60 ° C, el flux d'oxigen es torna més, la circulació de sang i limfàtica i metabolitzar es millora. També pot suavitzar i eliminar el teixit cel·lular, reduir el líquid i la toxina en fibra, a continuació, treure'ls del cos a través del sistema limfàtic, i finalment aconseguir prim.

El pal de buit pot fer massatge de malaxació a diferent profunditat com dermis, capa vasculosa, capa de greix i capa del sistema nerviós, a continuació, millorar el flux de líquid entre les cèl·lules, millorar l'activació de les cèl·lules, promoure la circulació sanguínia i limfàtica, accelerar el metabòlit.

La malaxació del buit promou l'acció de la pell i el múscul, i després ajudar a eliminar el teixit cel·lular, millorar l'elasticitat de la pell, canviar el greix en àcid alifàtic i glicerina, a continuació, desfer-se d'ells a través del sistema limfàtic. A més, el moviment de la pressió del buit pot estimular el nervus sympatheticus, millorar la pell sensible.

El mode rítmic de control numèric de Dream Action Plus és diferent del mode de pressió de l'aire negatiu únic. Es demostra clínicament que la manera rítmica diferent en diferents parts és més eficaç i eficient.

Funcions i efectes

(1) Cel·lulitis d'Ameliorate

(2) Aprimament

(3) Ferm, recuperar estries

(4) Forma de cos

(5) Promoure l'estómac per lluitar, millorar la condició de restrenyiment de manera eficient

(6) Alleujament del dolor, relaxació muscular

(7) Millorar la microcirculació, eliminar l'edema

(8) Fer que la pell brillant, suau

(9) Millorar l'elasticitat de la pell

(10) Antiarrugues, barbeta doble, antienvelliment

Trets

1、Safe i no hi ha dolor o sensació de calor2、Es pot utilitzar en qualsevol part del cos on el greix s'acumula

3、Producte d'alta tecnologia, segur i fàcil d'operar

4、Se un bon efecte durant molt de temps després del tractament.

5、 Pantalla tàctil intel·lectual i paràmetres de tractament preestilat

6、Controla l'energia per a un tractament diferent.

7、Ultrasound només treballa en el teixit gras de baixa densitat, i protegir el teixit d'alta densitat.

8、 Mode rítmic de control numèric és diferent de l'única pressió negativa de l'aire. Es demostra clínicament que la manera rítmica diferent en diferents parts és més eficaç i eficient.


20200723171542

20200723171517
Hot Tags: multi-funcions equips d'aprimament de bellesa de calefacció elèctrica, fabricant, fàbrica, alta qualitat, certificació CE, més recent, moda, millor
Investigació

Potser també t'agrada