MENÚ 3D HIFU Slimming Body Bottucks

MENÚ 3D HIFU Slimming Body Bottucks
Detalls del producte


MENÚS 3D HIFU botes d'aprimament corporal


HIFU és un avanç de tractament no quirúrgic de la bellesa, centrant la calor en un sol punt a través de l'ecografia per produir energia elevada a la dermis i la capa SMAS en un sol punt d'energia per a l'acció subcutània a temperatures de fins a 65 graus Celsius: entre 75 graus Celsius, pot penetrar la pell profunda entre els 1.5MM i els 16MM, que pot estimular la proliferació i la recombinació de col·lagen de forma ràpida i eficaç. Al mateix temps, perquè l'energia es transforma a través de l'epidermis, no cal preocupar-se per lesions epidèrmiques i la pell pot augmentar ràpidament. Tire, tenseu els contorns i alliseu ràpidament les arrugues.


Avantatges 3D HIFU

un tret MAX 11lines - MIN1line i un pas MAX10MM-MIN1MM, les línies de tractament es distribueixen per sota de la pell per computadora, i utilitza l'avantatge de la penetració de focus no invasiu d'ultrasò centrat en alta intensitat i utilitza tecnologia d'enfocament d'ultrasons a no -actualment actuen en els llocs designats sota la pell de manera que el teixit subcutani genera calor mentre vibra a altes freqüències i permet que les cèl·lules del teixit de la pell tornin a créixer.

Utilitza tabús

dones prehundidas o menstruals. • Els metalls estan prohibits de fer en el cos. Els pacients amb malalties importants i malalties cutànies i malalties infeccioses estan prohibides. Un mes després de la injecció facial, es pot realitzar el tractament amb 2D HIFU. Tres mesos després que l'escultura de la línia pugui ser operada per 2D HIFU.

  Resum de problemes comuns

   1, Quant de temps es pot mantenir l'efecte terapèutic de 2D HIFU? resposta: el procés d'envelliment de la pell no s'aturarà, de manera que encara necessiteu l'endemà. Repetiu el tractament addicional. Algunes persones opten per tenir tractament un cop l'any, mentre que altres opten per anar més temps. El proper tractament. En circumstàncies normals, es pot mantenir un tractament durant 18 o 24 mesos.

2, Quin efecte puc veure després del tractament? resposta: la capacitat regenerativa de la pell es restaura immediatament, la pell es torna més brillant i més blanca, els porus es redueixen i els contorns facials són clars , les arrugues falses han desaparegut i les arrugues reals es van desaparèixer.

3, Com és la sensació del tractament HIFU 2D? resposta: no hi ha necessitat d'anestèsia per injecció. Quan l'ecografia penetra en el teixit subcutani, se senten càlids i lleus. La sensació d'unió de l'agulla, que és la transmissió de l'energia, també demostra que ja s'ha iniciat el mecanisme de remodelació de col · lagen.

blob

vertical 2D hifu2

Hot Tags: meno 3d hifu botí d'aprimament, fabricant, fàbrica, d'alta qualitat, certificació CE, el més nou, la moda, el millor
Investigació

Potser també t'agrada