Dispositiu de dissipació del fabricant mèdic

Dispositiu de dissipació del fabricant mèdic
Detalls del producte

fabricant original d'aparells d'aprimament per a usos mèdics a SPA o saló o clínica, i la millor qualitat i bon resultat efectiu, tecnologia: ultrasò de 40KHZ i buit i radiofreqüència bipolar i làser 905soft i corró mecànic.


1.Gràcies de greix d'ona ultrasòsica per aprimar principis d'aprimament:

La forta tecnologia d'aprimament de l'ona acústica transmet la forta energia acústica del cos humà sense freqüència de danys i potència a diferents parts del teixit adipós a través del mètode d'acoblament de contacte i utilitza el principi de forat d'ones acústiques fortes per generar cavitació per al greix malalt teixit L'energia provoca la ruptura de les cèl·lules grasses. Les cèl·lules grasses trencades s'eliminen del cos a través de la circulació del líquid corporal i es redueix el nombre de cèl·lules grasses per aconseguir el propòsit d'aprimar i aprimar.

Quan la forta ona sonora entra al cos humà, les cèl·lules grasses humanes poden produir un fort impacte i un moviment de fricció entre les cèl·lules grasses. Les desenes de milers de vibracions per segon poden arribar al teixit profund subcutani d'1 a 6 cm, que pot estimular les cèl·lules de greix profundes. La calor subcutània profunda és calenta, i els capilars profunds i els teixits limfoides poden fluir sense problemes fins que la capa profunda de greixos descomponga el greix i redueix directament la quantitat de greix. L'avantatge d'ones sòlides fortes és que destrueixen selectivament el teixit. En establir una freqüència específica, les fortes ones sonores només destrueixen el teixit adipós de baixa densitat, el que permet protegir els teixits d'alta densitat, com ara els nervis vasculars (Figura 2). Les ones sonores fortes, com altres ones sonores, tenen cicles d'expansió i compressió. El principi d'aplicació de la liposucció sònica forta produeix principalment una sèrie d'efectes físics per expansió i compressió. Aquest procés és causat per l'expansió i compressió de l'ona, el que fa que el líquid formi un efecte d'implosió, de manera que es formen un gran nombre de microcavitats en el líquid. Per a gas o vapor, la implosió de microvoides dins i fora de la cèl·lula farà que el moviment de la molècula augmenti, amb el temps donant lloc a la ruptura cel·lular (Figura 2). El triglicèrid de les cèl·lules de greix s'allibera de les cèl·lules grasses, i aquests triglicèrids es descomponen en àcids grassos lliures (FFA) i glicerol mitjançant l'acció de la lipasa (LPI). Els àcids grassos lliures (solubles en greixos) penetren a la sang i s'uneixen a proteïnes sèriques i es transporten lentament al fetge: el glicerol (soluble en aigua) es lliura al fetge dissolent en fluids intersticials (sang i fluids corporals). Finalment, el fetge és circulació intestinal o el ronyó està exclòs del cos, aconseguint així l'efecte d'aprimament local.

2.

efecte físic al buit :

(1) Epidermis: millora l'estat fluït de l'espai intercel·lular, millora la fluïdesa, augmenta el moviment cel·lular i activa les cèl·lules.

(2) capa vascular: millorar el sistema de circulació sanguínia de la pell, no només millorar el sistema capil·lar, sinó també millorar les venes profundes i la limfa

El flux entre les xarxes elimina l'excés de toxines del cos.

(3) Capa de teixit: augmenta l'activitat de la pell i els teixits musculars, suavitza i descompone els greixos, millora la capacitat de subministrament d'oxigen de la pell, estimula la producció de col · lagen, augmenta l'elasticitat de la pell i resisteix la fibrosi tisular.

(4) Capa del sistema nerviós: el moviment de pressió negativa pot estimular l'epidermis i el sistema nerviós simpàtic profund i millorar la sensibilitat de la pell. Estimula la superfície i les capes profundes del sistema nerviós simpàtic.


3.

el resultat efectiu sobre la freqüència de la ràdio:

El cos humà és un conductor actual que causa efectes fisiològics sobre la pell quan passa pel cos. (inclosos els efectes tèrmics i no tèrmics)

Efecte tèrmic: degut al moviment de les partícules en el teixit humà causat per la corrent de biorrugas, l'efecte tèrmic es genera directament dins del teixit, 1. Accelera la circulació sanguínia, augmenta l'oferta d'oxigen i millora la textura de tota la capa de pell;

2, l'efecte tèrmic produeix una estimulació tèrmica, provoca la contracció de la fibra dérmica del colágeno, estimula el col · lagen per regenerar, reorganitzar, enfortir la capacitat de regeneració del teixit connectiu, estrenar de forma instantània la pell

3, directament contra la cel·lulitis, descomposició de contingut de cèl·lules grasses (descompost en àcids grassos lliures i glicerol), dissoldre greixos, reduir el volum de greix, accelerar la circulació limfàtica i promoure el metabolisme humà;

Efecte no tèrmic: quan la intensitat del canvi d'efecte tèrmic és prou petita per provocar un augment de la temperatura corporal, el corrent d'alta freqüència encara pot provocar vibracions de les partícules del teixit i també es pot canviar el canvi de teixit , és a dir, l'efecte d'oscil lació electromagnètica i l'efecte no tèrmic és microscòpic. Els processos bioquímics i biofísics de l'organisme poden produir una sèrie d'efectes, com l'acceleració del creixement i el desenvolupament d'animals i plantes, i la no tèrmica els efectes estan emmascats per efectes tèrmics i no poden mostrar els seus efectes. A mesura que passa el temps, el collagen renéixer, les arrugues desapareixen gradualment i la pell es tensa, fent que la pell sembli més jove.

4.

905nm de làser làser làser biològic (efectes clínics i efectes de biossensió relacionats)

Millora de la circulació .

 Efecte anti- edematós .

Efecte analgèsic.

Acceleració de la regeneració del teixit.

Efecte de cicatrització .

Acció antibacteriana:

Efecte làser 905 nm suau
Hot Tags: fabricant d'aparells d'aprimament mèdic, fabricant, fàbrica, d'alta qualitat, certificació CE, el més nou, la moda, el millor
Investigació

Potser també t'agrada