Màquina d'elevació de la pell 3D HIFU

Màquina d'elevació de la pell 3D HIFU
Detalls del producte

11lines equips HIFU 3D anti-envelliment mèdic i estètic

3D HIFU és un avanç de tractament no quirúrgic de la bellesa, centrant la calor en un sol punt a través de l'ecografia per produir energia elevada a la dermis i la capa SMAS en un sol punt d'energia per a l'acció subcutània a temperatures de fins a 65 graus Celsius: entre 75 graus centígrads, pot penetrar la pell profunda entre 1.5MM i 16MM, que pot estimular la proliferació i la recombinació de col·lagen de forma ràpida i eficaç. Al mateix temps, perquè l'energia es transforma a través de l'epidermis, no cal preocupar-se per lesions epidèrmiques i la pell pot augmentar ràpidament. Tire, tenseu els contorns i alliseu ràpidament les arrugues.

Avantatges de HIFU:

1. HIFU 3D és l'única teràpia resident que utilitza ultrasons per tractar la pell. Utilitza tecnologia sofisticada per utilitzar simultàniament ultrasons per inspeccionar la pell subjacent i un tractament precís per garantir la seguretat i els resultats òptims.

2. La profunditat del tractament és exacta, la temperatura de calefacció és alta i l'energia directament toca la capa de fascia.

3. Es pot veure l'aixecament i l'estrenyiment quan no hi ha període de recuperació, i no afecta el treball de vida en absolut.

4. El procés de tractament és còmode, l'energia passa per l'epidermis, sense dolor i l'efecte és durador.

5. El cos és anti-envelliment, pot tractar la cara i el coll, i també pot tractar el cos (maluc, abdomen, armes, espatlles, cuixes).

6. HIFU 3D: una premsa: MIN 1 línia - MAX 11 línies i un pas: ample de tractament mínim de 1MM-10MM. Les línies de tractament es distribueixen per sota de la pell, el HIFU 2D és un resultat molt bo i de bona qualitat, pot tractar tant la cara com la cara. Cos amb cartutxos de 1.5MM i 3MM i 4.5MM i 6MM i 8MM i 10MM i 13MM i 16MM.MENO és un fabricant original per fabricar HIFU 2D a la Xina, i tenim patent per a HIFU 2D a la Xina. MENOBeauty ha estat fabricant de 2D HIFU OEM I els serveis ODM des del març de 2015, tanta empresa crida MENÚ 2D HIFU com HIFU 3D o HIFU 5D o HIFU 8D.

vertical 2D HIFU test2


Hot Tags: màquina 3d d'elevació de la màquina Hifu, fabricant, fàbrica, alta qualitat, certificació CE, la més nova, la moda, el millor
Investigació

Potser també t'agrada