Màquina de cura de la pell MENO amb tecnologia d'infraroig llunyà


Màquina de cura de la pell MENO amb tecnologia d'infraroig llunyà


L'infraroig llunyà és una abreviatura d'infrarojos remots. Els raigs del sol es poden dividir aproximadament en llum visible i llum invisible. La llum visible passa pel prisma i reflecteix la llum (espectre) de colors violeta, blau, cian, verd, groc, taronja i vermell. La llum fora de la llum vermella, anomenada llum infraroja, és invisible a simple vista i pertany a una ona electromagnètica amb forta calor. L'infraroig té un ample rang de longitud d'ona, i els raigs infrarojos de diferents longituds d'ona es divideixen en regions d'infraroig proper, infraroig mig i infraroig llunyà i les ones electromagnètiques corresponents a longituds d'ona es denominen infraroig proper, infraroig mig i infraroig llunyà. En 1800, el científic alemany Herschel va descobrir que els raigs infrarojos a la llum del sol estaven envoltats d'una font de llum d'infraroig llunyà que no es podia veure a simple vista. Més tard es va demostrar que era un "raig infraroig llunyà" amb una longitud d'ona entre 5,6 i 1000 UM. Produirà efectes de radiació, penetració, absorció i ressonància a l'organisme. L'informe de recerca de la NASA va assenyalar que aquests raigs d'infraroig llunyà, que ajuden el cos humà de 4 a 14 micres, poden penetrar en la pell humana fins a una profunditat de 15 cm, que genera calor des de dins i promou l'expansió dels microvasos del cos per fer la circulació de la sang suau. Aconseguir el propòsit del metabolisme, augmentant així la taxa d'immunitat i cures del cos.


Divisió d'àrea d'infrarojos físics:

A prop de l'infraroig: (prop d'infraroig, NIR), 760 ~ 2,000 nm

Infraroig mitjà: (Infraroig mitjà, MIR), 3.000-5.000 nm

Infraroig llunyà: (Far Infraroig, FIR), 8.000 ~ 14.000nm


Funcions d'infraroig llunyà

 invisible a simple vista

 Propietats òptiques com directa, tortuosa i reflexiva

 Qualsevol absorció de substàncies causarà una reacció tèrmica

 penetració profunda del teixit humà


La funció principal de l'infraroig llunyà

1. Gene: es pot corregir per mantenir-lo sa. Per exemple, els animals salvatges solen recuperar-se del sol quan estan malalts. Si una persona viu en una cova fosca durant un mes, els seus cossos seran deformats i malalts.

2, cel·les: l'infraroig llunyà i la freqüència del cos humà formen part de la mateixa freqüència, la mateixa freqüència produirà ressonància, una ressonància és com un tamís

Les cel·les estan ordenades de manera ordenada i la vibració vibrant fa que les molècules d'aigua de les cèl·lules es converteixin en petites molècules per a descarregar les citotòxines.

La patència intracel·lular, les cèl·lules absorbeixen els nutrients i les cèl·lules són sanes.

3, vasos sanguinis: expansió tèrmica i contracció de vasos sanguinis, circulació sanguínia per accelerar el flux fluid dels vasos sanguinis i la microcirculació. {La ressonància genera calor, expansió tèrmica i contracció, la vasodilatació, la circulació sanguínia acelera la circulació dels vasos sanguinis, la microcirculació és suau, la microcirculació és el segon cor dels éssers humans, és la font de totes les malalties, la medicina xinesa parla que el dolor no és factible, el general no danyat, un pas, Moltes malalties microcirculatòries com la hipertensió, la hiperlipidèmia i la diabetis són naturalment bones. }

4. Nervis: el nervi humà divideix els nervis centrals i autonòmics. El sistema nerviós central domina el nostre llenguatge corporal. Els nervis autònoms innerven els nostres òrgans i endocrins. A causa de l'estimulació constant de la vibració, els nervis poden controlar el nostre llenguatge corporal i endocrí.

5, fibra: l'infraroig llunyà s'anomena llum de vida a la medicina, l'efecte principal és la calor, l'analgèsia del joc, activa el teixit cel·lular, promou la microcirculació de la sang humana, millora el metabolisme, potencia la immunitat, els efectes antiinflamatoris i antibacterians.


Efecte terapèutic dels raigs infrarojos llunyans

Els dipols i els càrrecs lliures en el cos vivent solen estar alineats en la direcció del camp electromagnètic sota l'acció del camp electromagnètic. En aquest procés, les molècules i àtoms es mouen de forma irregular i es genera calor. Quan la radiació de l'infraroig llunyà té la força suficient, és a dir, supera la capacitat de dissipació de calor del cos vivent, la temperatura local del cos irradiat augmenta, que és l'efecte tèrmic infraroig.

A causa dels efectes tèrmics de l'infraroig llunyà, l'esput provoca una sèrie d'efectes fisiològics.

Activa l'activitat de biomolècula

El nivell d'energia molecular de l'organisme està excitat i té un nivell vibracional més alt, que activa l'activitat de macromolècules biològiques, com ara proteïnes d'àcids nucleics, i per tant, exerceix la funció de macromolècules biològiques per regular el metabolisme, la immunitat i altres activitats del cos, que és beneficiós per a la recuperació de les funcions humanes i equilibri, per aconseguir el propòsit de la prevenció i el tractament de malalties.

Promou i millora la circulació sanguínia

Després de l'acció infraroja llunyana a la pell, la major part de l'energia s'absorbeix per la pell, i l'energia absorbida es converteix en energia tèrmica, fent que la temperatura de la pell augmenti, estimulant els receptors tèrmics interns de la pell, relaxant el múscul llis vascular a través de la reflex talàmmic, expansió dels vasos sanguinis i enfortiment de la circulació sanguínia. D'altra banda, a causa de l'acció de la calor, es produeix l'alliberament de substàncies vasoactives, es redueix la tensió vascular, les artèries superficials petites, els vasos supercapilares i les venes superficials es dilaten, la circulació sanguínia s'accelera i la circulació sanguínia és millorat.

Millora el metabolisme

Si el metabolisme del cos està desordenat, provocant l'intercanvi de substàncies dins i fora del cos, es produiran diverses malalties. Els trastorns com el metabolisme de l'aigua i l'electròlit són greus per a la vida; diabetis causada per trastorns del metabolisme de la glucosa; trastorns cardiovasculars causats per trastorns cardiovasculars, obesitat; gota causada per trastorns del metabolisme proteic. Mitjançant l'efecte tèrmic de l'infraroig llunyà, pot augmentar la vitalitat de les cèl·lules, regular el mecanisme del fluid neurohumoral, enfortir el metabolisme i fer que l'intercanvi de material sigui estable al cos.

Millora la funció immune

La immunització és una resposta fisiològica protectora del cos humà. Inclou immunitat cel·lular i immunitat humoral, i té un paper molt important en la resistència del cos a la malaltia. A través de l'observació clínica, l'infraroig llunyà pot millorar la funció fagocítica dels macròfags, regular la immunitat cel·lular humana i la immunitat humoral, i és beneficiosa per a la salut humana.

Efecte antiinflamatori

El mecanisme és el següent: a) L'acció tèrmica de l'infraroig llunyà elimina el procés patològic de la inflamació a través de la resposta de la solució neurohumoral, accelera l'estat fisiològic de la destrucció original i restaura la normalitat, millora la resistència local i sistèmica i activa al mateix temps. La funció de les cèl·lules immunes enforteix la funció fagocítica dels leucòcits i les cèl·lules reticulars i aconsegueix el propòsit d'antiinflamatoris i antibacterians. b) L'efecte tèrmic infraroig augmenta la temperatura de la pell, la sensació nerviosa simpàtica, l'alliberament del vasodilatador, la vasodilatació, el flux sanguini accelerat, la circulació sanguínia millorada, la nutrició del teixit millorada, el metabolisme dels teixits actius, l'augment del subministrament d'oxigen cel·lular, millorat El subministrament de sang i l'estat de subministrament d'oxigen de la lesió l'àrea reforça la capacitat de regeneració cel·lular, controla el desenvolupament de la inflamació i la localitza, i accelera la reparació de la lesió. c) L'efecte tèrmic d'infraroig llunyà millora la microcirculació, estableix la circulació col·lateral, millora l'estabilitat de la membrana cel·lular, regula la concentració iònica, millora la pressió osmòtica, acelera l'excreció de substàncies tòxiques i accelera l'absorció dels exsudats, la regressió de la inflamació i l'edema .

Analgèsia

L'efecte tèrmic de l'infraroig redueix l'excitabilitat de les terminacions nervioses; la millora de la circulació sanguínia, l'edema subsede, l'alleujament de l'estimulació química i mecànica de les terminacions nervioses; l'efecte tèrmic dels raigs infrarojos llunyans augmenta el llindar del dolor, tot això per alleujar el dolor. A més dels efectes tèrmics descrits anteriorment, hi ha molts altres efectes biològics importants, com la relació entre els raigs infrarojos llunyans i la vida, els raigs infrarojos per millorar la microcirculació, les molècules d'aigua activades i les cèl·lules del teixit activat.

Principi de la tecnologia de l'infraroig llunyà:

Després de la tecnologia d'infraroig llunyà s'aplica a la pell, la major part de l'energia s'absorbeix per la pell i l'energia absorbida es converteix en energia tèrmica, provocant que la temperatura de la pell augmenti, cremi el greix i elimini l'excés d'aigua. Augmentar la viabilitat cel·lular, enfortir el metabolisme, relaxar els vasos sanguinis, promoure i millorar la circulació sanguínia, i fer que l'intercanvi de materials sigui estable al cos. Al mateix temps, millora la funció fagocítica dels macròfags i regula la immunitat cel·lular i la immunitat humoral.


dirigit

L'instrument de bellesa LED potència de llum vermella amb 625nm d'ona d'alta eficiència que emet una llum d'ona, pot millorar el sistema sanguini de la pell i la microcirculació del sistema limfàtic, estimular l'activitat mitocondrial intracel·lular, la longitud d'ona específica de la llum vermella LED pot convertir l'energia de la llum en l'energia cel·lular i neutralitzar les cèl·lules. produït estimula les cèl·lules de fibra per produir colàgen, activa la pell per accelerar la circulació sanguínia i elimina les arrugues i els emolients des de l'interior de la pell.

1. Promou la pell per produir colàgen amb un efecte cosmètic, que fa que la pell sigui més translúcida i blanca, reduint així les línies fines i les arrugues.

2, estrenyeu els porus, milloreu el to general de la pell, feu que la pell sigui suau i elàstica.

3, aclarir les pigues, la sang vermella, accelerar la millora del problema de la pell i reparar després de les cremades solars.

4, promou la circulació sanguínia facial, bloqueja la humitat de la pell.

5, per proporcionar energia per a l'activació de la cèl·lula cutània, accelerar la velocitat del metabolisme de la pell i promoure la pell per absorbir els nutrients més ràpidament, de manera que la pell roman sovint com a bebè.

6, frenar l'enrogiment de l'acne, ratllar la pell, especialment eficaç.