MENO redueix la màquina de pes amb làser suau

MENO redueix la màquina de pes amb làser suau


Què és el làser suau?

Làser, que significa "la llum s'expandeix per emissió estimulada". Definició: Radiació produïda per llum amplificada a partir d'emissions estimulades. El làser és una gran invenció dels éssers humans des del segle XX, després de l'energia atòmica, les computadores i els semiconductors. Es diu "el ganivet més ràpid", "la regla més precisa", "la llum més brillant" i té monocromàtica. Bona, direccional i alta brillantor. Hi ha milers de substàncies que funcionen amb làser que s'han trobat, que van des de raigs X suaus fins a infrarojos llunyans. El nucli de la tecnologia làser és làser. Hi ha molts tipus de làsers, que es poden classificar segons diferents mètodes com la substància de treball, el mode d'excitació, el mode d'operació i la longitud d'ona de treball. Segons diferents requisits d'ús, s'adopten algunes tècniques especials per millorar la qualitat del feix i els indicadors tècnics individuals del làser de sortida. Característiques: (1) Il·luminació direccional (2) Brillantor extremadament alt (3) Color extremadament pur (4) Densitat d'energia extremadament alta

La bellesa làser làser en el mercat és la producció de llum monocromàtica d'alta energia, centrada i precisa, penetrant, que actua sobre teixit humà i genera localment calor elevada per aconseguir el propòsit d'eliminar o destruir el teixit objectiu. Llegums de diferents longituds d'ona La bellesa làser làser pot tractar una varietat de malalties vasculars i pigmentació, com Ota, eritema vermellós, pigues, taques d'edat, telangiectàsia, etc., així com el tatuatge, el delineador, el rentat de celles, el tractament de cicatriu. Els làsers làser han aconseguit excel·lents resultats en el tractament de les malalties vasculars de la pell i la pigmentació. Aquests projectes utilitzen tecnologia làser amb làser, sovint anomenada làsers durs en la indústria de la bellesa. Utilitzant un làser d'alta potència, les manifestacions clíniques són traumàtiques i danyen el teixit dèrmic.

El làser làser suau utilitza làser de baix consum, tractament clínicament no invasiu i d'alta seguretat, amb el tractament, sense cap tipus d'impacte. El teixit de la pell profunda estimula la pell per contreure les fibres elàstiques. La pell s'estreny i s'aixeca per promocionar encara més la desaparició d'arrugues superficials, i l'efecte d'eliminació de les arrugues és més obvi.

L'energia de la llum làser interactua amb el teixit biològic, que té dos mètodes oposats: efectes destructius i estimulants.

El làser per a la cirurgia (cirurgia ocular i làser quirúrgic) té un efecte destructiu. Quan aplica intensitat d'emissió d'alta intensitat al teixit objectiu, provoca la destrucció de les cèl·lules i té finalitats diferents: tallar, tallar teixit necròtic. Espereu

El mateix concepte també es pot utilitzar per a la depilació làser, que es pot aconseguir destruint les cèl·lules del pèl o les cèl·lules del cos segons la tècnica.

Les característiques d'emissió de làser (canviar la longitud d'ona, reduir la intensitat i el canvi en la forma d'energia proporcionada) són variades per obtenir un efecte estimulant; la categoria terapèutica del làser ho fa desenvolupant l'activitat de l'estímul.

El camp de recerca ha descobert i explicat la producció de diferents efectes; altres resultats han estat hipòtesis però no confirmats. Les proves en literatura relacionada poden mostrar efectes clínics i efectes biològics relacionats, derivats del tractament de la radiació làser.


905nm de làser làser làser biològic (efectes clínics i efectes de biossensió relacionats)

Millora de la circulació .

Millora de la circulació: es tracta d'un efecte local (per exemple, només en el lloc de tractament), que és el resultat d'un augment de la velocitat del flux sanguini en la circulació microvascular, i també s'ha trobat l'efecte d'escurçament del temps hemostàtic del vaixell. . La millora del flux sanguini pot enfortir la capacitat antiinflamatòria, anti-edema, promoure el desenvolupament i estimular el metabolisme cel·lular.

 Efecte anti- edematós .

Eliminar edema: Eliminar edema corregint la pressió hidrostàtica entre els capil lars i el fluid que absorbeix el buit. La fracció de baix pes molecular s'absorbeix pel sistema venós i la fracció d'alt pes molecular és reabsorbida pels capil lars limfàtics; el làser pot alterar la vasomotion dels vasos sanguinis i dels vasos limfàtics.

Efecte analgèsic.

Alleugeriment del dolor: augmenta el límit del sentiment, que comporta un efecte analgèsic. Aquest complex mecanisme està associat a la hiperpolarització de la membrana cel·lular (per exemple, canvis en la polarització de la membrana i la proporció no polaritzada), efectes directes sobre la circulació microvascular del receptor i la promoció de la producció beta-endorfina.

Acceleració de la regeneració del teixit.

Acceleració de la reconstrucció del teixit de la pell: aquest efecte s'anomena estimulació a causa de dos mecanismes diferents: el primer és estimular els fibroblasts (que són responsables dels teixits amb fibra de col·lagen i elastina). El segon és un efecte bioquímic que estimula el metabolisme cel·lular (ATP i síntesi de proteïnes) i estimula l'intercanvi i la divisió dels protoplastos electrolítics.

Efecte de cicatrització .

Efecte curatiu: associat a la bioestimulació, es creu que la cicatrització accelerada de la ferida (ganivet, úlcera, autogravat, creixement de la nova fibra nerviosa) s'associa amb el procés de reconstrucció del sistema limfàtic danyat: la llum làser de 905 nm es pot accelerar en poc temps Reconstrucció de la xarxa limfàtica i una estabilitat significativa de la invasió vascular.

Acció antibacteriana:

Efecte antibacteriano: l'efecte bactericida làser es reflecteix en: actua directament sobre microorganismes (algunes longituds d'ona són letals als microorganismes) i estimulen indirectament el sistema immunitari, duplica la seva funció, augmenta el nombre de glòbuls blancs i augmenta la seva activitat.

Efecte làser 905 nm suau

 Ajusta línies fines Línies fines

 Es redueix els porus que estrenyen els porus

 dissol les taques blanques

 Millora les cicatrius per millorar les cicatrius