Cos de buit aprimament MENO fàbrica

Cos de buit aprimament de ritme de control numèric


Principi de buit ritme Control numèric tecnologia

La medicina tradicional xinesa catació tecnologia només pot utilitzar un mètode únic adsorció dels tractaments mèdics, mentre instruments moderns utilitzar mitjans electrònics sofisticats per controlar l'equipament mecànic per completar l'aspiració i impulsió d'un cert freqüència de pressió d'aire, que es poden dissenyar diferent per a diferents parts i efectes que necessiten tractament. El mode, això és la pressió negativa ritme numèrica.

Utilitzant el mode digital ritme combinat amb la punta de pressió d'aire negativa especialment dissenyat, segons la condició de la pell individualitzat del cos humà, profunditat diferent pastat estimulació massatge s'aplica a la capa d'epidermis, la capa vascular, la capa de greix i la capa de sistema nerviós de la pell, millorant així eficaçment el cos humà. El flux de l'humor entre cèl·lules augmenta el moviment de la cèl·lula, activa les cèl·lules, afavoreix la circulació sanguínia i limfàtica circulació de microvasos, accelera el metabolisme i millora l'entorn de la pell.

L'amassament efecte causat per les pujades de pressió en el buit l'activitat de teixit de la pell i els músculs, ajuda a reduir l'estructura cel·lular dur, augmentar l'elasticitat del teixit de la pell, greixos obstinada resistir i aconseguir un efecte de greix "esprémer". Efectivament descompondre i trencar la cel lulitis tossut, convertir el greix en els àcids grassos, glicerina i excreten a través del sistema limfàtic, de manera que l'aprimament i formació es realitzarà al mateix temps. A més, moviment de pressió al buit també pot estimular superficial i profund sistema nerviós simpàtic per millorar la sensibilitat de la pell.


efecte físic al buit:

(1) d'epidermis: Millora l'estat líquid de l'espai intercel·lular, millora la fluïdesa, augmenta el moviment cel·lular i activa les cèl·lules.

(2) capa vascular de: millorar el sistema de circulació de sang de la pell, millorar no només el sistema capil·lar, però també millorar venes profundes i limfàtic

El flux entre les xarxes elimina l'excés toxines del cos.

(3) capa de teixit: augmentar l'activitat de teixit de la pell i el múscul, suavitzar i descompondre els greixos, millora la pell d'oxigen capacitat de proveïment, estimular la producció de col lagen, augmentar l'elasticitat de la pell i resistir fibrosi del teixit.

(4) sistema nerviós capa: moviment de pressió negativa pot estimular la epidermis i profund del sistema nerviós simpàtic i millorar la sensibilitat de la pell. Estimula les capes superficials i profunds del sistema nerviós simpàtic.