FÀBRICA MENO radiofreqüència cura de la pell de la pell

FÀBRICA MENO radiofreqüència cura de la pell de la pell


Classificació de l'estructura de RF:

La classificació actual de la freqüència de ràdio en l'estètica, principalment unipolar i bipolar, la diferència principal és la forma en què es transmet l'energia, però les dues formes d'energia i el teixit són les mateixes, sota condicions controlades. Els dos mètodes següents poden augmentar la temperatura del teixit.

RF monopolar: a. Els pols positius i negatius no actuen a la mateixa interfície b. La profunditat de penetració és incontrolable: un tractament profund

c. La profunditat efectiva del tractament és de 5-20 mm d. La temperatura subcutània pot arribar als 60 graus.

El principal avantatge és que es tracta d'un tractament aïllat, de manera que es pot utilitzar una major potència, i és més segur quan el capçal de la funció és normal. La superfície de l'elèctrode es concentra amb una elevada energia, i l'energia emesa pot penetrar més profundament. A causa del fort poder penetrant del unipolar, com més gran és l'energia, més temps es manté l'efecte.

El desavantatge principal és que el cap funcional i el teixit humà necessiten estar aïllats, i quan el cap funcional es trenca, l'ús pot cremar el teixit humà.


RF bipolar: a. Els pols positius i negatius actuen a la mateixa interfície b. Si els parells múltiples d'elèctrodes actuen simultàniament, és més uniforme

c. La profunditat efectiva del tractament és de 5 a 15 mm d. La temperatura subcutània pot arribar als 55 graus o més.

El principal avantatge és que la distribució actual és fàcil de controlar. Contínua i completament penetra el teixit de la pell, troba la resistència de la pell per generar calor, i actua sobre la capa profunda de la dermis, i l'epidermis no es veu afectada. Té una alta seguretat assegurant l'efecte terapèutic.

El desavantatge principal és que el cap funcional i el cos humà necessiten estar en un bon estat de conductor, i el tractament pot tenir efectes pràctics. La tecnologia de radiofreqüència bipolar inferior pot estimular fàcilment el teixit humà durant l'operació.


el resultat efectiu sobre la freqüència de ràdio:

El cos humà és un conductor actual que causa efectes fisiològics sobre la pell quan passa pel cos. (inclosos els efectes tèrmics i no tèrmics)

Efecte tèrmic: degut al moviment de les partícules en el teixit humà causat per la corrent de biorrugas, l'efecte tèrmic es genera directament dins del teixit, 1. Accelera la circulació sanguínia, augmenta l'oferta d'oxigen i millora la textura de tota la capa de pell;

2, l'efecte tèrmic produeix una estimulació tèrmica, que causa la contracció de la fibra dérmica de col · lagen, estimula el col · lagen per regenerar, reorganitzar, enfortir la capacitat de regeneració del teixit connectiu, estrenar instantàniament la pell

3, directament contra la cel·lulitis, descomposició de contingut de cèl · lules grasses (descompost en àcids grassos lliures i glicerol), dissoldre greixos, reduir el volum de greix, accelerar la circulació limfàtica i promoure el metabolisme humà;

Efecte no tèrmic: quan la intensitat del canvi d'efecte tèrmic és prou petita per provocar un augment de la temperatura corporal, el corrent d'alta freqüència encara pot provocar vibracions de les partícules del teixit i també es pot canviar el canvi de teixit , és a dir, l'efecte d'oscil lació electromagnètica i l'efecte no tèrmic és microscòpic. Els processos bioquímics i biofísics de l'organisme poden produir una sèrie d'efectes, com l'acceleració del creixement i el desenvolupament d'animals i plantes, i la no tèrmica els efectes estan emmascats per efectes tèrmics i no poden mostrar els seus efectes. A mesura que passa el temps, el collagen renéixer, les arrugues desapareixen gradualment i la pell es tensa, fent que la pell sembli més jove.


Principi d'aixecament d'arrossegament de RF:

L'elèctrode de RF està en contacte directe amb la pell i el senyal de RF s'allibera a través del cos humà i actua directament sobre la dermis a través de l'epidermis de la pell.

Escalfament directe des de l'interior del cos humà, quan l'energia tèrmica del teixit dèrmic augmenta entre 3 ° C i 12 ° C, la qual cosa provoca que les fibres dèrmiques del colágeno produeixin una contracció immediata, estimulen la secreció de col.lagen més nou, amb la regeneració gradual i reorganització del colàgeno dérmico, pell forta El suport suau augmenta el gruix i la densitat de la capa de dermis de la pell. La pell sent immediatament l'efecte estirant i reafirmant de la pell, omplint les arrugues i eliminant les cicatrius, i la pell es torna blanca, suau, plena, ferma i elàstica.


Greix de fusió de RF. Principi de modelatge d'aprimament

Lipòlisis de freqüència radiogràfica: la calor generada per la fricció rotativa d'alta velocitat generada per molècules bipolars d'aigua, que escalfa el teixit gras subcutani.

Quan l'energia tèrmica de la dermis arriba als 40 ° C i 60 ° C, pot millorar el flux d'oxigen del cos, millorar la circulació de la sang i la limfa, activar el metabolisme, eliminar i suavitzar els teixits cel·lulars, reduir els líquids i les toxines en fibres de greix i reduir volum de cel·lulitis. Excret per el sistema limfàtic i de desintoxicació per aconseguir l'efecte de l'aprimament i la formació.