BIO microcorrents cura de la pell


BIO microcurrent Teoria d'instruments

1. Tecnologia Bipolar RF

La freqüència de ràdio es refereix a ones electromagnètiques que es poden transmetre i transmetre. A través de la calor endogena, provoca que les fibres dèrmiques del colágeno produeixin una contracció immediata, la qual cosa estimula la secreció de col.lagen i col·lagen més nous. Augmentant la temperatura del teixit dérmico per energia, pot millorar el flux d'oxigen del cos, augmentar la circulació de la sang i la limfa i activar el metabolisme.

2. Tecnologia micro-actual biològica

La tecnologia bio-micro-actual millora el metabolisme cel·lular, activa les cèl·lules i estrena els músculs actuant sobre el nivell cel·lular. Al mateix temps, pot obrir ràpidament el pas de porus de la pell, augmentar la capacitat de penetració del líquid actiu i fer que la pell s'absorbeixi totalment i tanqui els porus a temps perquè la pell aconsegueixi l'efecte d'hidratació i blanqueig.

3. Tecnologia de llum vermella

La llum vermella amb una longitud d'ona de 633 nm és absolutament absorbida per fibroblasts, que pot augmentar el creixement de fibroblasts i cèl·lules musculars en un factor de cinc. Al mateix temps, pot promoure la circulació sanguínia, millorar la condició de salut de la pell, absorbir completament els fibroblasts, promoure el procés de producció cel·lular, millorar la producció de col·lagen, espessir i reestructurar la capa de dermis i formar una pell rosada i delicada.

4. Tecnologia de llum verda

La llum verda amb una longitud d'ona de 470 nm té un efecte calmant i relaxant als nervis. La llum verda també es pot utilitzar per eliminar les toxines del cos i la pell rugosa, les arrugues, els punts negres, l'acne i l'acne causats per la fatiga i l'estrès mental.

5. Llum blau

A una longitud d'ona de 465 nm, quan la llum blava s'irradia amb acne, gairebé tota l'energia es pot aplicar efectivament a P. acnes, que pot estimular els canvis fotodinàmics de les porfirines amb l'efecte màxim, matar a P. acnes i inhibir el propionato de l'acne. El creixement de bacils elimina efectivament la inflamació i l'acne a la zona afectada. A més, la llum blava de longitud d'ona de 465 nm també pot inhibir la secreció de glàndules sebàcies exuberants, equilibrar la secreció del petroli de la pell, reduir els porus i la pell llisa.


Eficàcia de l'instrument

(1) Neteja profunda de la pell, introduint ràpidament nutrients a la capa basal de la pell i blanquejant la pell.

(2) Millorar l'abatiment facial, la manca d'aigua, la manca d'aigua i el groc.

(3) Millora el metabolisme corporal, activa el teixit cel·lular i apreta els músculs.

(4) Promou la circulació sanguínia i redueix el dany del sol.

(5) , calma la pell, redueix els porus, utilitza a llarg termini productes per aconseguir la pell suau i elàstica

(6) , potenciar l'enduriment de la pell, solucionar amb eficàcia la relaxació facial, la cara escultural.