Bona màquina de pèrdua de pes de la lipòlisi

Bona màquina de pèrdua de pes de la lipòlisi
Detalls del producte


Màquina original de pèrdua de pes


bona sensació i resultat eficaç, dos nanses, cadascun dels dos amb quatre consells de tractament de mida diferent.

teoria de la tecnologia: freqüència de ràdio monopolar i buit de ritme de 448KHZ


En comparació amb la tecnologia RF de 448KHz de INDIBA a Espanya, la tecnologia intel·ligent de radiofreqüència FM MENOBeauty' s ha superat la tecnologia RF de INDIBA' i ha produït una diferència tecnològica important. Si voleu saber-ne més, comuniqueu-vos amb els nostres tècnics. Concretament inclou els següents:

1. Percebeu el tipus de capçal de tractament per ajustar la forma d'ona de sortida i l'energia per fer la sortida més estable i fiable.

2. Percepció en temps real de la impedància del circuit corporal, ajustant la sortida i experiència més còmoda.

3. Ajustar dinàmicament la profunditat d’energia, el tractament és més complet i l’efecte és millor.

4. Ajust ajustat de la freqüència de sortida: la freqüència de sortida s’ajusta i s’escaneja de manera intel·ligent entre 448KHz ~ 500KHz, de manera que diferents tipus de cèl·lules absorbeixen energia i produeixen eficàcia.

5. Afegir la tecnologia de conformació al buit, combinar-se orgànicament amb la freqüència de ràdio i cooperar amb els mètodes de funcionament professional per millorar l'efecte i l'efecte a llarg termini.

6. La potència de sortida de RF és més suficient i l’energia augmenta més ràpidament.


Freqüència de ràdio monopolar:

a. Els pols positius i negatius no actuen sobre la mateixa interfície b. Tractament sense profunditat de penetració incontrolable

C. La profunditat de tractament efectiva és de 5 a 20 mm d. La temperatura subcutània pot arribar als 60 graus

Els principals avantatges són: el mètode de tractament aïllat, de manera que es pot utilitzar una potència més gran i és més segur quan el cap funcional és normal, la superfície de l’elèctrode concentra una elevada energia i l’energia emesa pot penetrar més profundament. A causa de la forta potència penetrant unipolar, com més gran sigui l'energia, més temps es mantindrà l'efecte.

Efecte tèrmic: a causa del moviment de partícules als teixits humans causats per corrents bioelèctrics, els efectes tèrmics es generen directament a l'interior dels teixits,

1. Accelerar la circulació sanguínia, augmentar el subministrament d’oxigen i millorar la textura de tota la pell;

2. L’efecte tèrmic produeix estimulació tèrmica, provocant la contracció de les fibres de col·lagen dèrmic, estimulant la regeneració i la reorganització del col·lagen en grans quantitats, reforçant la regeneració del teixit connectiu i estrenyent i millorant de forma instantània la pell.

3. Lluitar directament contra la cel·lulitis, descompondre el contingut de les cèl·lules grasses (descomposades en àcids grassos lliures i glicerina), dissoldre el greix, reduir el volum de greix, accelerar la circulació limfàtica i afavorir el metabolisme humà;

Efecte no tèrmic:Quan la intensitat del canvi d’efecte tèrmic és prou petita per provocar un augment de la temperatura corporal, el corrent d’alta freqüència encara pot fer que les partícules del teixit vibrin i també poden canviar els canvis de teixit, és a dir, l’efecte de xoc electromagnètic. . L’efecte no tèrmic és microscòpic Els processos bioquímics i biofísics del cos' poden tenir una sèrie d’efectes, com ara l’acceleració del creixement i desenvolupament d’animals i plantes, etc. Els efectes no tèrmics estan coberts per tèrmics. efectes i no poden mostrar els seus efectes. A mesura que passa el temps, el col·lagen es regenera, les arrugues desapareixen gradualment i la pell s’estreny, fent que la pell aparegui rejovenida.

El principi d'ajustament i aixecament anti-arrugues de RF:

L’elèctrode de radiofreqüència està a prop de la pell i el senyal de radiofreqüència allibera energia a través del cos humà i actua directament sobre la dermis a través de l’epidermis cutània.

Escalfar directament des de l’interior del cos humà. Quan l’energia tèrmica del teixit dèrmic augmenta 3 ℃ ℃ 12 ℃, fa que les fibres de col·lagen dèrmic produeixin una contracció immediata, cosa que estimula la secreció de més col·lagen nou. Com que el col·lagen dèrmic es regenera i es reorganitza constantment, la pell s’enforteix. El stent suau augmenta el gruix i la densitat de la capa de dermis de la pell. La pell sent immediatament l’efecte elevador i reafirmant, omplint les arrugues, eliminant cicatrius i la pell es torna blanca, tendra, llisa, plomosa, ferma i elàstica.


Lipòlisi de radiofreqüència. Principis d’aprimament i conformació

Lipòlisi de radiofreqüència: calor generada per la fricció giratòria a gran velocitat a través de molècules d'aigua bipolar, escalfant el teixit greix subcutani.

Quan l’energia tèrmica del teixit dèrmic arriba a 40 º 60 º, pot millorar el flux d’oxigen del cos, augmentar la circulació de sang i limfa, activar el metabolisme, eliminar i suavitzar el teixit cel·lular, reduir el líquid i les toxines a les fibres de greix i reduir el volum. de cel·lulitis. S'excreta del cos a través del sistema limfàtic i de desintoxicació per aconseguir l'efecte d'aprimament i conformació.


Efectes físics del buit

Layer Capa epidèrmica: millora l’estat líquid a l’espai intercel·lular, augmenta la fluïdesa líquida, augmenta el moviment cel·lular i activa les cèl·lules.

Layer Capa vascular: millorar el sistema de circulació sanguínia de la pell, no només millora el sistema capil·lar, sinó que també millora les venes profundes i la limfa

El flux entre xarxes elimina l'excés de toxines del cos.

Layer Capa de teixit: augmenta l’activitat dels teixits musculars, suavitza i descomposa el greix, millora la capacitat d’abastiment d’oxigen de la pell, estimula la producció de col·lagen, augmenta l’elasticitat de la pell i resisteix la fibrosi dels teixits.

Layer Capa del sistema nerviós: el moviment de pressió negativa pot estimular l’epidermis i el sistema nerviós simpàtic profund i millorar la sensibilitat de la pell. Estimula les capes superficials i profundes del sistema nerviós simpàtic.


Principis del buit de ritme NC Tecnologia

La tecnologia tradicional de cupping de medicina xinesa només pot utilitzar un mètode d'adsorció únic per al tractament mèdic, mentre que els instruments moderns utilitzen mitjans electrònics sofisticats per controlar equips mecànics per completar la pressió de l'aire amb una certa freqüència de succió i descàrrega. Es pot dissenyar per a diferents parts i efectes que cal tractar. Aquesta és la pressió de l'aire negativa del ritme NC.

Utilitzant el mode de ritme de control numèric combinat amb la punta d’aspiració d’aire negativa especialment dissenyada, segons l’estat de la pell personalitzada del cos humà, es realitzen diferents profunditats d’estimulació de massatge de amasat a l’epidermis, vas sanguini, greix i capes del sistema nerviós de la pell. per millorar eficaçment el cos humà El flux de líquids corporals entre cèl·lules augmenta el moviment cel·lular, activa les cèl·lules, afavoreix la circulació sanguínia i la circulació limfàtica dels vasos sanguinis minúsculs, accelera el metabolisme i millora l’ambient intern de la pell.

Degut a l’efecte de amasat produït per la pressió de l’aire al buit, l’activitat dels teixits de la pell i dels músculs s’incrementa, contribuint així a reduir la cel·lulitis rígida, augmentar l’elasticitat del teixit cutani, lluitar contra el greix tossut i aconseguir l’efecte del GG. quot; pinching" greix. Descomposar i dispersar eficaçment la cel·lulitis tossuda, convertir els greixos en àcids grassos i glicerina, que s’excreten del cos mitjançant el metabolisme del sistema limfàtic, permetent la pèrdua de pes i la conformació alhora. A més, el moviment de pressió al buit pot estimular la superfície i el sistema nerviós simpàtic profund i millorar la sensibilitat de la pell.

20200703164427

20200722170508

20200703164714

20200629164838

Hot Tags: bona màquina de pèrdua de pes de lipòlisi, efectiu, fabricant, fàbrica, d'alta qualitat, certificació CE, més recent, de moda, millor
Investigació

Potser també t'agrada