Màquina d’aprimament de fàbrica

Màquina d’aprimament de fàbrica
Detalls del producte


màquina d’aprimament de fàbrica1. RF(Freqüència de ràdio

Principi de confirmació i elevació de radiofreqüència

Els senyals RF alliberen energia i passenepidermisprodueixen calor a partir

interior del cos.Wper tant, l'augment de la temperatura de 3 ℃ ~ 12 ℃, la fibra de col·lagen es contrau i produeix més col·lagen. A mesura que es genera i recombina el col·lagen, la dermis es fa més gruixuda i densa, la pell s’aixeca i es consolida, les arrugues i la cicatriudesaparèixer;la pell és brillant, suau i elàstica.

RFes dissolgreix:Molècules d'aigua bipolargir i elfriccióvoluntatproduirescalfar per escalfargreix subcutani. Quan la temperatura puja40-60, el flux d’oxigen obté més, circulació sanguínia i limfàtica imetabolitzarmillora També es pot suavitzar ieliminarteixit cel·lular, reduïu el líquid i la toxina en fibra, després treieu-los del cos a través del sistema limfàtic i, finalment, es veuen prims.


2.Principi de control numèric rítmicbuit

Elbuitel pal pot fer massatges de malaxació a diferents profunditats com dermis,vasculosacapa, capa de greix isistema nerviósa continuació, millorar el flux de líquids entre les cèl·lules, millorar l’activació de les cèl·lules, afavorir la circulació sanguínia i limfàtica, accelerar el metabolisme.

La malaxació del buit afavoreix l’acció de la pell i el múscul i, a continuació, ajuda a eliminar el teixit cel·lular, millora l’elasticitat de la pell, canvia el greix en àcid alifàtic i glicerina, després desfer-se’n.

mitjançant sistema limfàtic. A més, el moviment de la pressió de buit pot estimular elnervus sympatheticus, millorarla pell sensible.

El mode rítmic de control numèric de Dream Action Plus és diferent del senzillnegatiupressió de l'airemode. Està clínicament demostrat que la manera rítmica diferent de diferents parts és més eficaç i eficaç.

L’efecte físic denegatiupressió de l'aire

Perdermis: Afavoreix l’espai intercel·lular del flux líquid, millora l’activació de les cèl·lules.

Pervasculosacapa: Impulsar la circulació sanguínia, no només a la capil·laritat, sinó també a la vena i la limfa, i després eliminar la toxina.

Per a la capa de teixit: millorar l’activació de la pell i el múscul, suavitzar i resoldre el greix, millorar la capacitat d’aportació d’oxigen, estimular la producció de col·lagen, millorar l’elasticitat de la pell,evitarteixit procedent de la fibració.

Persistema nervióscapa: El moviment de la pressió al buitpot estimular lanervus sympatheticus, millorarla pell sensible.


3

aSegur i sense dolor ni sensació de calor
b、Es pot utilitzar en qualsevol part del coson s’acumula greix

c、Producte d’alta tecnologia, segur i fàcil d’operar

d、Mantenir un bon efecte durant molt de temps després del tractament.

e、Intellectiupantalla tàctil i paràmetres de tractament preestablerts

f、Ade forma curiosacontrolar l’energia per a diferents tractaments.

g、Els ultrasons funcionen únicament a l’interiorBaixa densitatgreix i protegeix el teixit d'alta densitat.

hEl mode rítmic de control numèric és diferent del senzillnegatiupressió de l'airemode. Està clínicament demostrat que la manera rítmica diferent de diferents parts és més eficaç i eficaç.
Hot Tags: màquina d’aprimament de fàbrica, fabricant, fàbrica, d’alta qualitat, certificació CE, més recent, de moda, millor
Investigació

Potser també t'agrada