448 KHZ Radiofreqüència i aspiració del rostre

Detalls del producte

Fàbrica original 448 Freqüència de ràdio KHZ i cos prim de carcassa prim o elevació de la cara o dispositiu de pell


teoria de la tecnologia: 448 freqüència i buit de ràdio unipolar KHZ;


avantatges: confortable, escalfar-se a la pell ràpidament, resultat eficaç immediat molt bo;

En comparació amb la tecnologia de radiofreqüència 448 KHz de INDIBA a Espanya, MENOBeauty' s tecnologia de freqüència de ràdio FM intel·ligent ha superat la tecnologia RF RF INDIBA # 39; s, i ha produït una diferència tecnològica important. Si voleu saber-ne més, comuniqueu-vos amb els nostres tècnics. Concretament inclou els següents:

1. Percebeu el tipus de capçal de tractament per ajustar la forma d’ona i l’energia de la sortida perquè la sortida sigui més estable i fiable.

2. Percepció en temps real de la impedància del circuit corporal, ajustant la sortida i experiència més còmoda.

3. Ajusteu dinàmicament la profunditat d’energia, el tractament és més complet i l’efecte és millor.

4. Ajust ajustat de la freqüència de sortida: la freqüència de sortida s’ajusta i s’escaneja de manera intel·ligent entre 4 4 8KHz ~ 500 KHz, de manera que diferents tipus de cèl·lules absorbeixen energia i produeixen eficàcia.

5. Afegir tecnologia de conformació al buit, combinar orgànicament amb radiofreqüència i cooperar amb mètodes de funcionament professional per millorar l'efecte i l'efecte a llarg termini.

6. La potència de sortida RF és més suficient i l’energia augmenta més ràpidament.A.Principle de la Tecnologia del buit de ritme NC

La tecnologia tradicional de cupping de medicina xinesa només pot utilitzar un mètode d’adsorció únic per al tractament mèdic, mentre que els instruments moderns utilitzen mitjans electrònics sofisticats per controlar equips mecànics per completar la succió i l’abocament d’una certa freqüència de pressió de l’aire, que es pot dissenyar per a diferents parts i efectes. que requereixen tractament. Mode, aquest és el buit del ritme CNC.

D’acord amb la condició personalitzada de la pell del cos humà, el mode de ritme de control digital es combina amb una punta de buit especialment dissenyada per realitzar estimulació de massatge de amasat a diferents profunditats de la capa epidèrmica, la capa dels vasos sanguinis, la capa de greix i la capa del sistema nerviós de la pell. per millorar eficaçment el cos humà. El flux de líquids entre les cèl·lules augmenta el moviment cel·lular, activa les cèl·lules, afavoreix la circulació sanguínia i la circulació limfàtica de microvessels, accelera el metabolisme i millora el medi intern' s de la pell.

Degut a l’efecte de amasat generat per la pressió al buit, augmenta l’activitat dels teixits de la pell i dels músculs, contribuint així a reduir la rigidesa del teixit cel·lular, augmentar l’elasticitat del teixit cutani, lluitar contra el greix tossut i aconseguir el GG. quot; gratar" efecte greix. Desglossar i descompondre eficaçment la cel·lulitis tossuda, convertir el greix en àcids grassos i glicerina i excretar-lo a través del sistema limfàtic, de manera que l’aprimament i la conformació es poden completar alhora. A més, el moviment de pressió al buit també pot estimular la superfície i profund sistema nerviós simpàtic, millorar la sensibilitat de la pell.

El mode de ritme CNC dissenyat de gamma alta passa pel mode de treball únic i simple al buit anterior. L’ús clínic demostra que l’ús de diferents modes de ritme per a diferents parts pot ser més eficient i millor. L’aprimament i la conformació corporal poden fer realment el que penses. I mai no perjudicarà el cos humà.


B. Freqüència de ràdio

1.) Relleució RF i ajustament principi d’elevació de les arrugues:

L’elèctrode de radiofreqüència està a prop de la pell, el senyal de radiofreqüència allibera energia a través del cos humà i actua directament sobre la capa de dermis a través de l’epidermis cutània,

Calor directe des de l'interior del cos humà. Quan l’energia tèrmica del teixit dèrmic augmenta 3 ℃ ~ 12 ℃, fa que les fibres dèrmiques de col·lagen es contreguin a l’instant, estimulant la secreció de més col·lagen nou. Amb la contínua regeneració i reorganització del col·lagen dèrmic, la pell es reforça. La bastida suau augmenta el gruix i la densitat de la capa dèrmica de la pell. La pell sent immediatament l'efecte d'aixecar i fermar la pell, omplint les arrugues i eliminant cicatrius. La pell es torna blanca i tendra, plena, ferma i elàstica.

2.} Lipolisis de RF. Principi d’aprimament

Lipòlisi de radiofreqüència: la calor generada per la fricció giratòria a gran velocitat a través de molècules d'aigua bipolar escalfa el teixit greix subcutani.

Quan l’energia calorífica del teixit dèrmic arriba a 40 ℃ ~ 60 ℃, pot augmentar el flux d’oxigen del cos' s, millorar la circulació de la sang i la limfa, activar el metabolisme, eliminar i suavitzar el teixit cel·lular, reduir el líquid i les toxines de la fibra de greix i reduir el volum de la massa greixosa. S'excreta a través del sistema limfàtic i de desintoxicació per aconseguir efectes d'aprimament i conformació.

3.} El mecanisme de la freqüència de ràdio:

El cos humà és un conductor actual. Quan el corrent passa pel cos humà, pot provocar efectes fisiològics a la pell. (Incloent efectes tèrmics i no tèrmics)

Efecte tèrmic: a causa del moviment de partícules al teixit humà causat pel corrent d'ones elèctriques biològiques, es genera directament un efecte tèrmic a l'interior del teixit. 1. Accelerar la circulació sanguínia i augmentar el subministrament d’oxigen i es millora la textura de tota la capa de la pell;

2. L’efecte tèrmic produeix estimulació tèrmica, que provoca la contracció de les fibres dèrmiques de col·lagen, estimula una gran quantitat de regeneració i reorganització de col·lagen, reforça la capacitat de regeneració del teixit connectiu i estreny immediatament i millora la pell.

3. Lluitar directament contra la cel·lulitis, descompondre el contingut de les cèl·lules grasses (descomposades en àcids grassos lliures i glicerol), dissoldre el greix, reduir el volum de greix, accelerar la circulació limfàtica i afavorir el metabolisme humà;

Efecte no tèrmic: quan la intensitat del canvi d’efecte tèrmic és prou petita per provocar un augment de la temperatura corporal, el corrent d’alta freqüència encara pot fer que les partícules al teixit vibrin i també pot canviar el canvi de teixit, és a dir, l'efecte de xoc electromagnètic. L’efecte no tèrmic és microscòpicament Els processos bioquímics i biofísics de l’organisme poden produir una sèrie d’efectes, com ara: creixement accelerat d’animals i plantes, etc. Els efectes no tèrmics estan emmascarats pels efectes tèrmics i no poden mostrar els seus efectes. . Amb el creixement del temps, el col·lagen es regenera, les arrugues desapareixen gradualment i la pell s’estreny, fent que la pell sembli més jove.


C. RF unipolar:

a. Els pols positius i negatius no funcionen a la mateixa interfície b. La profunditat de penetració és un tractament incontrolable i profund

C. La profunditat de tractament efectiva és 5 ~ 20 mm

d. La temperatura subcutània pot arribar a 60 graus

Els principals avantatges són: mètode de tractament aïllat, de manera que es pot utilitzar una potència més elevada i és més segur quan el cap funcional és normal, la superfície de l’elèctrode concentra una elevada energia i l’energia emesa pot penetrar més profundament. A causa de la forta penetració unipolar, com més gran és l'energia, més temps es manté l'efecte.

El principal desavantatge és que el cap funcional ha d’estar aïllat del teixit humà. Quan el cap funcional està danyat, pot cremar el teixit humà.

20200611172059

2020061102


20200611172040


Hot Tags: Freqüència de radiofreqüència unipolar 448 khz i cos delgado o elevador de la cara al buit, fabricant, fàbrica, alta qualitat, certificació CE, més recent, moda, millor
Investigació

Potser també t'agrada