3D HIFU tractar cara i la pell de cos

3D HIFU tractar cara i la pell de cos
Detalls del producte


3D HIFU tractament facial i corporal pell 


11lines 3D HIFU anti-envelliment mèdica i estètica equips

HIFU és un avanç no quirúrgics tractament de bellesa, centrant-se la calor en un sol punt a través d'ultrasons per a produir energia alta en la dermis i la capa SMAS en una sola energia punt per via subcutània acció a temperatures fins a 65 graus centígrads - entre 75 graus centígrads, pot penetrar la pell en profunditat entre 1,5 MM i 16MM, que pot estimular la proliferació de col·lagen i recombinació rapidesa i eficàcia. Al mateix temps, perquè l'energia és escombrat a través de l'epidermis, hi ha cap necessitat de preocupar-se per lesió epidèrmica, i la pell pot ser ràpidament plantejades. Estirar, estrènyer contorns i ràpidament suavitzar les arrugues.

Avantatges HIFU:

1. 3D HIFU és l'unic DJ resident teràpia que utilitza ecografia per tractar la pell. Utilitza tecnologia sofisticada simultàniament utilitzar ecografia per inspeccionar la pell subjacent i precisa tractament per garantir la seguretat i resultats òptims.

2. la profunditat de tractament és exacta, la temperatura de la calefacció és alt i l'energia arriba directament a la capa de la fàscia.

3. elevació i enduriment es pot veure quan allà és cap període de recuperació, i no afecta vida laboral en absolut.

4. el procés de tractament és còmode, l'energia passa per sobre l'epidermis, sense dolor, i l'efecte és durador.

5. el cos és anti-envelliment, es pot tractar el rostre i coll i també es pot tractar el cos (maluc, l'abdomen, braços, espatlles, cuixes).

6. 3D HIFU:one premsa: línia MIN 1 - MAX 11lines i un pas: MIN línies de tractament 1 MM - 10MM tractament width.the es distribueix sota la pell ben, 2D HIFU és molt bon resultat i bona qualitat, es pot tractar tant facials i corporals amb cartridges1.5MM i 3 MM i 4,5 MM i 6 MM i 8 MM i 10MM i 13MM i 16MM. MENO és un fabricant original fer 2D HIFU a la Xina, i tenim la patent per HIFU 2D en China.MENOBeauty han estat fent 2D HIFU OEM i ODM serveis des del març, crida empresa tants MENO HIFU 2D com el 3D HIFU o 5D HIFU o 8D 2015 HIFU.

faster 2D HIFU test

12


Investigació